A Dal 2021 – Charlie és Király Linda a színpadon

A Dunán szombaton 19.35-től tekinthetik meg A Dal 2021 második és egyben utolsó elődöntőjét, ahol eldől a végleges mezőny, és kiderül, ki nyeri el az Év Slágere címet. Most szombaton azonban az is kiderül, kié lesz A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója és a Petőfi Zenei Díj Az Év Szövegírója elismerés. Az extra produkcióban a színpadon pedig generációk találkoznak Charlie és Király Linda személyében.

A tavalyi év Petőfi Zenei Díj Életműdíjasa és Liszt Ferenc-díjas énekes több mint tíz évvel ezelőtt találkoztak. Minden alkalmat különlegesnek tartanak, amikor színpadra léphetnek. „A zene a legnagyobb dolog a világon” – fogalmazott Charlie.

A műsorban tíz dal hangzik el akusztikus változatban, amiből három a zsűri pontjai alapján, egy pedig a nézők sms-ben elküldött szavazatai alapján juthat tovább a döntőbe.

A dalválasztóval kapcsolatos kulisszatitkokért és exkluzív interjúkért érdemes az M2 Petőfi TV-re kapcsolni közvetlenül A Dal 2021 adása után. A Dal Kulisszában 21.50-től az előadók és a zsűri tagjai is reflektálnak a látottakra, valamint hétről hétre számtalan érdekességgel szolgálnak a produkciókról.

A top 40-be jutott valamennyi szerzemény részt vesz az online Akusztik Dalversenyben. A korábbi évekhez hasonlóan a közönség idén is online szavazáson döntheti el, melyik feldolgozás nyerje A Dal 2021 Akusztik fődíját. A versenydalok meghallgathatók a műsor hivatalos online felületén: Médiaklikk.hu/adal2021/akusztik, szavazni szintén ezen az oldalon lehet, március 10. éjfélig.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán!